Home » Over ons

OVER ONS

Wat u vandaag koopt, is morgen alweer oud. Zo snel gaat het tegenwoordig, in een wereld waarin het steeds meer draait om technologie en innovatie. Hoe blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? Hoe houdt u het overzicht? Hoe beveiligt u huis, bedrijf of terrein tegen de invloeden van buitenaf? Het wordt allemaal steeds meer een uitdaging.

MISSIE

Wij van EntranceManager snappen dat als geen ander. Daarom zorgen wij ervoor dat onze applicatie toegankelijk, flexibel, veilig en betaalbaar is. Zonder mensen geen organisatie, dus onze professionals zijn onze tools. Gezamenlijk beheersen zij alle disciplines binnen de informatie- en technologiebranche. Van front-end webapplicatie tot de nieuwste mobiele applicaties voor tablet of smartphone.

Door de jarenlange ervaring binnen de softwareontwikkeling weten wij wat voor u als klant heel belangrijk is en zo zorgen wij ervoor dat u altijd up to date en uitstekend beveiligd bent.

pijltjes
wegwijzer

VISIE

EntranceManager is een portal voor het aansluiten en beheren van toegangscontrolesystemen op basis van Netwerk Door Controllers. Maar het is er niet zomaar eentje. EntranceManager is de totaaloplossing op het gebied van toegangscontrole. Dit is uniek binnen Europa en wij zijn vastberaden om dit zo te houden.

Dit doen wij door altijd verder te kijken dan noodzakelijk is, om zo de meest innovatieve applicatie te leveren. Samen met u succesvol en tevreden zijn, dat is ons doel!

ONZE PARTNERS EN DISTRIBUTEURS

Wat EntranceManager ook uniek maakt, is de samenwerking met partners zoals Axis en Assa Abloy. Al onze partners zijn experts op het gebied van technologie, security management, gebouwenbeheer, toegangscontrole en beveiligingsoplossingen. Daarnaast werken wij intensief samen met distributeurs zoals Pass Toegangssytemen en Vitoz. De combinatie van de tools en alle know how vormt de sleutel tot succes.

Ook distributeur worden van EntranceManager? Wij zijn altijd in voor nieuwe samenwerkingsverbanden. Wij horen ook graag wat uw plannen, ideeën of producten zijn. Kijk voor meer informatie bij Partners of Distributeurs.