Home » Hoe werkt het?

JOUW ONLINE CONCIËRGE

Zie het als een soort online conciërge. Iemand die dag en nacht voor u in de gaten houdt of de juiste personen wel toegang hebben tot de juiste plekken. Via The Cloud. Om wat voor toegangssysteem het ook gaat, met EntranceManager zijn alle deuren, kasten, lockers en slagbomen toegankelijk voor bevoegden en gesloten voor ongenode gasten. Daarnaast kan het systeem ook voor u registreren wie wanneer, waar en op welk tijdstip aanwezig was.

infographic
ACaaS online toegangscontrole

ALLES ONDER CONTROLE

Kiezen voor toegangscontrole via The Cloud zorgt voor kostenbesparing, flexibiliteit en een grote mate van toegankelijkheid. EntranceManager draait bij een datacenter dat in het bezit is van een aantal certificeringen zoals ISO 27001, ISAE 3402, NEN 1010 en NEN 3140. Dat betekent dat interne kwaliteitsmanagers en externe auditors zich continue bezighouden met de bewaking van de kwaliteit en veiligheid. Zelf hoeft u dus geen verstand te hebben van ICT om met het toegangscontrolesysteem van EntranceManager te kunnen werken. En u heeft nergens omkijken naar want er wordt online continue gemonitord of alles nog in orde is, 24/7. En is er iets aan de hand dan hoeft u dit niet te melden, want dit heeft het superslimme systeem van EntranceManager al gesignaleerd.

Als u kiest voor EntranceManager, dan zorgen wij voor de software en u voor de hardware. Maar als u hier niet over wilt nadenken, dan regelen wij dit ook voor u. Door de samenwerking met onze partners en resellers bieden wij een all inclusive service. Totale ontzorging dus en dit maakt EntranceManager zo uniek, het is de enige in zijn soort.

OPLOSSING OP MAAT

Bekijk hier welk abonnement het beste aansluit bij uw wensen. We hebben er drie: Basis, Professioneel en Op maat gemaakt. Maak uw keuze en probeer de eerste maand gratis.

box