Functionaliteiten

Uitgebreide toegangscontrole komt samen in één online platform.

EM_screenshot

Toegangscontrole

Je organisatie en medewerkers veiligstellen kan door toegang te beheren met toegangscontrole. Hiermee controleer je wie, waar, wanneer en waarmee men toegang heeft tot de organisatie. Ook in geval van calamiteiten is dankzij toegangscontrole de juiste informatie over de aanwezigheid van personen en bezoekers beschikbaar.

Aanwezigheidsregistratie

Wie is waar op welk moment? Aanwezigheidsregistratie maakt het mogelijk om te weten wie aanwezig en/of afwezig is en waar personen zich bevinden. EntranceManager waarborgt de veiligheid van de organisatie, medewerkers en bezoekers dankzij een sluitende aanwezigheidsregistratie.

Bezoekersregistratie

Gecontroleerd gastvrij. Je wilt uiteraard dat iedereen zich toegankelijk voelt, maar niet iedereen heeft recht op de toegang. Bezoekers worden uitgenodigd, geregistreerd en ontvangen op een vriendelijke, professionele en veilige manier.

Kaartmanagement

Met een kaartmanagementsysteem worden persoonsgegevens, tokens, kaarten en datastromen uit verschillende applicaties en systemen efficiënt, veilig en centraal beheerd.

Parkeermanagement

Parkeerbeheer integreren met toegangscontrole geeft de mogelijkheid om in één omgeving end-to-end beheer te leveren. ID-dragers als pasjes en keytags kunnen gebruikt worden voor zowel de toegang van het terrein, het gebouw, als die van de parkeergelegenheid. Toegang kan ook verleent middels kentekenherkenning.

Lockermanagement

Dankzij flexibele communicatie met het slot kan je met smartphone, keypad of vingerprintscanner lockers openen en laten sluiten. Inbraak kan worden gedetecteerd en lockers kunnen worden vrijgegeven op basis van aanwezigheidsregistratie.

Liftcontrole

Je wilt niet iedereen toegang verlenen aan alle liften. Dankzij liftcontrole is het mogelijk om op basis van autorisatie al dan niet de rechten te verlenen voor het gebruik van de liften.

Cameraobservatie

Ook als je niet op locatie aanwezig bent wil je kunnen controleren wat er op de locatie afspeelt. Met cameraobservatie houd je altijd een oogje in het zeil. Camera’s maken het mogelijk om portierstaken of surveillancediensten over te laten nemen door een alarmcentrale, objecten te bewaken en toegangscontrole te ondersteunen.

Tijdregistratie

Tijden goed en gebruiksvriendelijk vastleggen kan met onze oplossingen voor tijdregistratie. Voor fulltime en parttime verbanden, flexibele roosters, onregelmatige diensten en ploegendiensten. Met EntranceManager wordt de productiviteit vergroot en de HR administratie vermindert.

EntranceManager
Veengang 1
8431 NJ Oosterwolde

+31 88 848 6996
info@entrancemanager.com
support@entrancemanager.com

KvK nummer 57202672
BTW nummer NL852480738B01
IBAN nummer NL22RABO0304491098
BIC RABONL2U