FUNCTIES

Alles volledig onder controle met het toegangscontrolesysteem van EntranceManager.
ALLE FUNCTIES

Controlle vanaf elke locatie Importeren van (persoons)gegevens
Live beheer mbv browser, telefoon of tablet Live System View
E-mail notificaties Helpdesk en technische ondersteuning
Overzichtelijke rapportages HTTPS & SSL
Automatische synchronisatie Intregratiemogelijkheden als (Lockers, HRM, etc)
Alleen een Network Door Controller nodig Betalingssysteem & gebouwbeheer ready

Pakketten

TOEPASSINGEN

Deuren Slagbomen
Vitrinekasten Fietsenstallingen
Garderobekasten Gebouwen
Hekken Terreinen
Lockers Alarmsystemen
Tourniquets Verlichting

Contact


CARDSERVICE

Naast de vele mogelijkheden die EntranceManager al biedt, zijn aanwezigheidsregistratie, tijdsregistratie en het verstrekken van toegangspassen of toegangsdruppels ook mogelijk. Wij kunnen zelfs gepersonaliseerde passen printen en verstrekken, voorzien van uw eigen logo en tekst. Ook de header en footer van de passen kunnen worden aangepast conform huisstijl. U hoeft dus niet zelf een dure kaartprinter aan te schaffen.

EXTRA SERVICE

Veiligheid, totale ontzorging en uitstekende service hebben wij hoog in het vaandel. Maar we gaan nog een stapje verder en daarom bieden wij ook onderhoud op afstand en service op uw eigen terrein aan, mocht dit nodig zijn. Ook vindt regelmatig een health check van uw hardware plaats en indien nodig wordt deze ter plaatse vervangen. En natuurlijk zorgen wij ervoor dat de software continue up to date is.

Afhankelijk van uw wensen en eisen, kiest u voor het pakket Basis, Professioneel of Op maat gemaakt. Welk pakket het ook wordt, met EntranceManager kiest u altijd voor beveiliging en toegangscontrole van het hoogste niveau.
Support

Waar kunnen wij u mee helpen? Wat kunnen wij voor u doen?

Support

Pakketten

Bekijk hier welk abonnement het beste aansluit bij uw wensen. We hebben er drie: Basis, Professioneel en Op maat gemaakt. Maak uw keuze en probeer de eerste maand gratis.

Pakketten

Gratis demo aanvragen

Wilt u uw toegangscontrolesysteem upgraden? Of toe aan een gehele checkup? Dat kan, vraag een demo aan en bekijk onze mogelijkheden.

Demo aanvragen