EntranceManager op vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Van 23 t/m 25 januari is het weer zover: dan kan iedereen die affiniteit heeft met facilitair beheer en gebouwbeheer zijn hart weer ophalen. Tijdens de jaarlijkse vakbeurs kun je je voor laten lichten door maar liefst 120 topsprekers op het gebied van facilitair management en maak je kennis met de laatste noviteiten uit het vakgebied. Kortom: een beurs die je als vakman niet mag missen.

Kom handen schudden

Ook EntranceManager is aanwezig op de beurs. In onze ruime stand van 50m2 bieden we onze klanten en geïnteresseerden in cloud-based toegangscontrole volop ruimte om met ons van gedachten te wisselen, informatie in te winnen, of om gewoon een kopje koffie met ons te drinken. We schudden u hoe dan ook graag de hand.

vakbeurs facilitair 2019

Mogen we u de hand schudden? 

Tastbare cloud-based toegangscontrole

Met onze aanwezigheid op de beurs hopen we op een laagdrempelige manier met bezoekers in contact te komen. Tegelijkertijd biedt de beschikbare ruimte ons de kans om de integratiemogelijkheden van cloud-based toegangscontrole & -beheer tastbaar te maken. Zo vind je in onze stand een tourniquet, lockers en een koffiemachine die allen zijn voorzien van onze ACaaS, ofwel cloud-based toegangscontrole.

Op 't kantoor

Dan nog een tipje van de sluier ... tijdens de beurs presenteren we u een wel heel bijzondere integratiemogelijkheid die op dit moment op meer dan 80 openbare gelegenheden door heel Nederland wordt geplaatst. We verklappen nog niet wat die mogelijkheid is, maar kunnen u er wel van verzekeren dat je aanstaande vakbeurs in stand F29 naar Giethoorns gezegde 'op t' kantoor kunt zitten'.

Wordt vervolgd ...

Claim je gratis toegangsbadge

Meld je gratis aan voor Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer en ontvang jouw jetoegangsbadge. We schudden u graag de hand!